Kommentator: Trekløverregering må føre small rød politik

En ny trekløverregering må afstemme impiety politik med Dansk Folkeparti. Det kan blive svært, fordi Socialdemokratiet vil holde DF på dydens smalle sti i basement økonomiske politik.

Sådan lyder analysen fra Børsens politiske kommentator, Helle Ib:

- De seneste mange år har vi set en grød på midten i dansk politik. Den materialiserer sig ved, during når der er en borgerlig regering, så er basement nødt til during være lidt rødere for during fastholde magten og støtten fra DF, siger hun.

Liberal Alliance sigter mod “det mest borgerlige-liberale regeringsgrundlag nogensinde”. Men regeringen kan presses ud i en rødere økonomisk politik, fordi DF hverken støtter skattelettelser eller højere pensionsalder.

DF-formand Kristian Thulesen Dahl mener ikke, during der er råderum til skattelettelser – group hvis det opstår, skal skatten lettes for dem, der tjener mindst.

- Når en S-ledet regering laver reformer for during få penge i kassen, er basement nødt til during samarbejde small med de borgerlige, siger Helle Ib.

- Så bliver regeringen lidt small blå. Derfor er der ikke voldsom forskel på, om det er basement ene eller anden regeringsfarve.

Spørgsmål: Kan DF bevæge sig mindre med Nye Borgerlige på banen og DF’s slip med EU-midler?

- Ja. Det kan male roligt sige. Under VKO kunne Venstre og DF fokusere på udlændingepolitik. Socialdemokratiet er underneath Mette Frederiksen rykket et skridt til venstre i basement økonomiske politik, siger Helle Ib.

- Socialdemokratiet vil være en slags anstandsdame, så DF hilt sig på dydens smalle sti.

Det vil forhindre Dansk Folkeparti i during støtte blå forslag i basement økonomiske politik og skattepolitikken, lyder vurderingen.

- Så kan DF regne 100 procent med, during de får Socialdemokratiet på nakken. Det bliver svært for DF during levere mandater til en small blå politik, siger Helle Ib.


Tagged in:

Related articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code